Mit is tud a Számlahegy?

Számla kiállítása

Elektronikus számla

Minősített tanúsítvánnyal rendelkezünk. A Számlahegy, mikor kiállít egy számlát, ellátja elektronikus aláírással és minősített szolgáltató által kibocsátott időbélyegzővel. Ez igazolja a hitelességét és a számlát ezek után már nem lehet módosítani, így biztosan változatlanok maradnak benne az adatok. Ez megfelel az elektronikus aláírásról szóló 2001. évi XXXV. törvénynek, az Eat.-nak.

Nyomtatott számla

Nem probléma, ha nem tudsz vagy nem akarsz teljesen átállni az elektronikus számlára: az Áfatörvény megengedi, hogy megtartsd mind a két módszert, párhuzamosan használva a két rendszert, egyes ügyfeleidnek papíron, míg másoknak elektronikusan számlázva.

Mindenesetre a számlatömb, a bélyegző, a kézzel történő javítások, a számlák könyvelőhöz való átvitele, a számlák lefűzése és tárolása helyett akár automatikusan, gyorsan, egységes számlaképpel, polcrendszerek helyett egy merevlemezen archiválva, e-mailezve is intézheted a számlázást.

Idegen nyelvű és devizában kiállított számla

Angol nyelvű eurós számla? Nem probléma! A Számlaheggyel angol, német és francia nyelven is tudsz számlát kiállítani. A forintszámlán kívül pedig könnyedén létrehozhatsz euró (EUR) vagy dollárszámlát (USD) is! A program felajánlja neked a szükséges napi árfolyamokat, neked csak a dátumot kell kiválasztanod. A számlaértesítő üzenetet pedig szabadon szerkesztheted, így olyan nyelvű szöveggel küldöd el a számláidat, ami neked és a partnerednek a legmegfelelőbb.

Egyszerű megoldások

On-line elérhető számlázó

Itt nem kell a telepítéssel foglalkoznod. A Számlahegy böngészőből, akár most azonnal elérhető. A rendszerben szereplő információk tárolásáról mi gondoskodunk, így megszűnik a költséges irodai szerverüzemeltetés. Ráadásul a felhő alapú szolgáltatásnak köszönhetően biztonságban vannak az adataid. A Számlahegyet a világ bármely pontjáról eléred akár a mobilodon vagy tableteden is!

Archiválás korlátlan ideig

A számlázóból könnyen lementheted az elkészített számlákat a saját eszközödre, de ezen felül a Számlahegy is gondoskodik minden számla archiválásáról, legyen szó elektronikus vagy nyomtatott számláról. Felhő alapú infrastruktúrába mentjük a számláidat és nem csak 5 évig, hanem a jogszabályi előírásokon felül addig tárolunk, amíg előfizetőnk vagy, korlátlan ideig. Az archiválást nagy teljesítményű szervereken, RAID rendszeren végezzük el és még ezekről is készül egy külön szerveren biztonsági mentés, tehát az adatvesztés szinte lehetetlen.

Támogatott webáruházak, WooCommerce, WHMCS

A Számlahegy legnagyobb előnye, hogy automatikusan képes elektronikus számlakiállításra. Ha például hozzákapcsolod a webáruházadat, akkor a megrendelés vagy a fizetés után a vevőid automatikusan megkapják az elektronikus számlát.

Ezt a megoldást támogatjuk leginkább, ezért a rendszer kapcsolatait folyamatosan fejlesztjük az ismertebb, nyílt forráskódú webáruházak felé. Létezik már publikusan elérhető Számlahegy WooCommerce és WHMCS plugin is.

Ha saját fejlesztésű webáruházad van, nálunk az sem jelent gondot. A standard HTTP kapcsolaton elérhető Számlahegy API-n keresztül bármilyen rendszerből képesek vagyunk adatokat fogadni és számlát kiállítani. Ehhez már lefejlesztettük és elérhetővé tettük a PHP alapú Számlahegy API könyvtárat.

cheap-reseller-hosting-whmcshiro-joy-320.png

Átlátható rendszer, hasznos funkciók

A Számlahegy fejlesztésekor az volt a célunk, hogy elszakadva a már megszokott bonyolult "számlakitöltő" alkalmazásoktól, ahol több száz mező pontos kitöltésére kell odafigyelni, a lehető legegyszerűbb legyen a számla kiállítása. Így lehetséges, hogy ha a mi rendszerünket használod folyamatosan, és egy korábbi számlához hasonló számlát szeretnél kiállítani, akkor azt két kattintással, nagyjából 5 másodperc alatt megteheted.

Extrák a havi díjon belül

Korlátlan számú céges felhasználó

A Számlahegy lényege, hogy ne neked kelljen a programhoz igazodni, hanem a számlázó idomuljon a céged igényeihez. Nem szabályozzuk, hogy hány felhasználónak adsz hozzáférést, de segítünk azzal, hogy megfelelő jogosultsági köröket adhass a felhasználóidnak.

Támogatjuk a könyvelőd munkáját is

Adj megtekintési hozzáférést a könyvelődnek a Számlahegyhez, így folyamatosan nyomon követheti a céged pénzügyeit. Egy kattintással letölthető a számlalista CSV, XML formátumban, így nem létezhet olyan könyvelőprogram, amelynek ne tudnál adatot szolgáltatni. A kimenő számláidat a manuális rögzítés helyett egyszerűen beolvashatja a könyvelőprogram.

Vevők értesítése és az e-mailek testreszabása

Minden elkészült számláról e-mailben értesítjük a ügyfeledet, így minden partnered egyszerűen hozzáférhet az e-számlájához. A levél kiküldését is a saját levelezőszerverünkkel oldjuk meg, így nagy mennyiségű számla kiállításakor is mentesülsz a technikai háttér biztosításától és karbantartásától. A levelek kézbesítését és a számlák megnyitását nyomon követheted, így biztos lehetsz benne, hogy a számládat megkapta és megnyitotta az ügyfeled.

És ez még nem minden! A piacon egyedülálló módon a küldött levelek kinézetét szabadon szerkesztheted a Számlahegy felületén külön díj nélkül, így az egyedi igényeidhez és a céges arculatodhoz igazíthatod a számlaértesítőket.

Irányítópult a vállalkozásod fő számaival: bevétel, becsült fizetendő ÁFA

Az Irányítópulton könnyedén áttekintheted a vállalkozásod főbb számait. Láthatod a havi bevételedet, a becsült fizetendő áfát és hogy mennyi számlát állítottál már ki idén. (Így biztosan nem léped túl a áfamentesség vagy a kata határösszegét!)

Regisztrálj és próbáld ki ingyen!

Ha a funkciók gyors áttekintése nem volt elegendő, próbáld ki a Számlahegyet!