WHMCS számlázás gördülékenyen

WHMCS webhosting platform

Amennyiben tárhelyszolgáltatóként a WHMCS platformot használod az ügyfeleid nyilvántartására és a folyamataid automatizálására, akkor a tökéletes, magyar törvényeknek megfelelő számlázási megoldást számodra a Számlahegy WHMCS számlázás plugin fogja jelenteni. Több tízezer számla készült már el a bővítmény segítségével!

Számlahegy WHMCS plugin letöltése

Az automatikus WHMCS számlázás folyamata

Ahogy a díjbekérő állapota “Paid” vagyis fizetett státuszra vált, a WHMCS továbbítja az adatokat a Számlahegynek. Az online számlázó kiállítja a számlát és e-mailben elküldi az ügyfelednek, teljesen automatikusan.

A beállításaid szerint ellenőrzi a program a számlázási adatok helyességét, így hibás adatokra nem állít ki számlát. Ha ilyen eset fordul elő, akkor a számlát manuálisan ellenőrizheted kiállítás előtt.

Az egész gördülékeny és egyszerű: átláthatod a teljes számlázási folyamatot.

WHMCS számlázás

Segítség a webáruházad számlázásához

Szeretnénk a lehető legjobban támogatni a munkádat, ezért előre megírtunk néhány segítő blogbejegyzést, amelyek megválaszolják a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. A Segítség blogunkon megtalálsz minden leírást, ami a telepítés, összekötés, beállítás vagy az esetleges hibák megoldásához a segítségedre lehet.

Érdekelnek a Számlahegy nyújtotta lehetőségek?

A funkciók menüpontban megtalálod minden kérdésedre a választ! WHMCS számlázás online, e-számlákkal, akár idegen nyelven vagy devizában is, a lehető legegyszerűbb megoldásokkal.

Regisztrálj, és próbáld ki az E-számla csomagunkat 30 napig ingyen!

Ha részletesen érdekel az online számlázóprogram, nézd meg a funkciókról szóló oldalunkat!

timer-clock

Számlázás gyorsan, egyszerűen!

Arra törekszünk, hogy a számlák kiállítása és elküldése a lehető legpraktikusabb legyen. Így nem az adminisztráció viszi el az idődet, hanem a valós tevékenységedre koncentrálhatsz!.

partners-claping-hands

Vágj bele nyugodtan, segítünk!

Egy tapasztalt, profi ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésedre, telefonon és chaten egyaránt.